Началникът на отдел Физическа защита в  АЕЦ Козлодуй беше

...
Началникът на отдел  Физическа защита в  АЕЦ Козлодуй беше
Коментари Харесай

Скандалът с Пешко от АЕЦ "Козлодуй" се разраства! Министър Петкова посече служителя, бе съзряна конспирация с политически чадър!

Началникът на отдел " Физическа отбрана " в  АЕЦ „ Козлодуй ” беше освободен от поста поради абсурден клип, от който излиза наяве, че е заплашвал служители на реда, до момента в който те се пробват да глобяват негов другар, хванат да кара колата си използвал алкохол. „ По предписание на премиера извършихме инспекция. Тя сподели, че е имало подобен случай. Имаме безспорна непоносимост към сходно държание. Той злоупотребява със служебното си състояние ”, сподели в предаването „ Събуди се ” в ефира на Нова телевизия министърът на енергетиката Теменужка Петкова.
Тя не се ангажира да каже дали над този човек има политически чадър. „ Това, което направихме, демонстрира нашето отношение и дали над него има чадър”, добави Петкова.

„ Поведението на Пешко Караджов приказва, че той има зад тила си някаква подкрепа”, съобщи журналистът Юлиян Христов. Той добави, че идната седмица ще има продължение по тематиката.

По думите му е много притеснително мълчанието на прокуратурата. „ Ако се вгледаме деликатно, тук има няколко закононарушения. Най-вече опита за практикуване на напън върху служител на реда. Това е неприемливо. Да не приказваме за заплахите”, счита журналистът.

Според него е забавно и за какво чак в този момент, половин година по-късно, Министерство на вътрешните работи взема решение да ревизира случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР